Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2018 17:41
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Plnoštíhlé blogerce sekuriťáci hotelu řekli, aby se převlékla. V plavkách prý pohoršuje lidi

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Příslušníci bezpečnostní služby luxusního hotelu v Las Vegas přikázali plus size modelce a blogerce, aby se neukazovala v plavkách a urychleně se oblékla.

Anna O'Brien je 33letá lifestylová blogerka z New Yorku. Blondýna se ve svém blogu věnuje zejména plus size modelingu a také sama občasně působí jako modelka. Před pár dny byla na focení v luxusním hotelu v Las Vegas, ale byla velmi znepokojena po tom, co se tam odehrálo. Se svou nepříjemnou zkušeností se ihned podělila se svými fanoušky na Instagramu, přičemž přiložila i fotografii s jejím osudným outfitem.

Anna tvrdí, že měla od vedení hotelu povoleno fotit v prostorách celého komplexu. Spolu s jejím osobním fotografem začali s focením lookbooku plavek, ale po pár záběrech k nim přistoupili příslušníci ochranky daného hotelu s rázným požadavkem, aby si na sebe modelka ihned něco oblékla, protože svým vystupováním pohoršuje. Anna se snažila strážníkům celou situaci objasnit a vysvětlit, že k focení mají povolení, ale sekuriťáci tomu nevěnovali žádnou pozornost. Zde můžeš vidět, co měla Anna na focení oblečené:

Frustrovaná Anna a její fotograf se vrátili do hotelového pokoje, aby se převlékla a mohli pokračovat ve focení. Oblékla si na sebe jednodílné plavky a následně se vydali do jiné části hotelu. Ale stejně jako u prvního pokusu, po několika záběrech se k nim vydal jiný příslušník ochranky a řekl jim, aby s focením přestali.

Anna vytáhla telefon a ohrazovala se e-maily s PR oddělením daného hotelu, kde měla povolení k focení, ale nic se tím nezměnilo. Blogerce se v jejím zoufalém vyjádření na Instagramu nelíbilo, že jí ochranka nevěřila a také nechápe, z jakého důvodu není hodna důvěry a úcty.

Anna tvrdí, že celý incident nijak nesouvisel s jejím oblečením, protože ve vstupní hale se údajně procházelo mnoho jiných dívek v plavkách a nikdo jim na to nic neřekl. Mluví o diskriminaci ze strany hotelu výlučně jen kvůli jejímu tělu.

Domů
Sdílet
Diskuse