Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2018 16:13
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Nejlepší mužští módní blogeři z českých a slovenských ulic

MÓDA
Uložit Uložené

Inspiruj se stylem českých a slovenských módních blogerů. Přinášíme ti seznam těch nejlepších.

Mnoho lidí o tom ani neví, ale mužští blogeři se poslední roky stávají stále častějším fenoménem na internetu po celém světě. U nás nejsme vůbec výjimkou. Ať už jde o módní, cestovatelské, lifestylové či gastronomické blogery, rozhodně máme co nabídnout. 

My se dnes zaměříme právě na pány ze sféry módních blogů, kteří tě nepochybně zaujmou svým osobitým stylem a fotografiemi. Pokud hledáš inspiraci z českých a slovenských ulic, jsi na tom správném místě. Konečně začínají teplé dny, a proto ti přinášíme seznam těchto sympatických pánů, kteří ti zaručeně ukážou, jakou cestou by ses měl ubírat při sestavování svého outfitu. Připravili jsme pro tebe výběr těch nejlepších profilů našich módních blogerů.

@mlady.s

Sympatický Bratislavan Šimon tě jistě zaujme svým specifickým classy stylem. Tento mladý gentleman momentálně žije v Londýně, kde studuje mezinárodní management na King's College. Populární není jen na Instagramu, ale také můžeš najít jeho profil na DAYBYME. Podle jeho slov o tobě oblečení vypovídá dříve, než otevřeš ústa, tak proč to nedělat nejlépe, jak můžeš, a tak udělat co nejlepší první dojem? 

@vegetarianboy

Pod tímto pseudonymem se skrývá 24letý vegetarián Dušan z Bratislavy. Krom módy se věnuje rovněž redaktorské práci či cestování. V neposlední řadě píše i vlastní blog o módě, cestování, eventech, ale i o sobě. Dušan studoval v Trnavě na fakultě masmediální komunikace a právě proto má k psaní tak blízko. 

@danielchomistek

Známá tvář z vedení Footshopu, profesionální fotograf a návrhář skateboardové značky Uknow. Tato a ještě mnohem více adjektiv se skloňují se jménem Daniel Chomistek. Talentovaný umělec momentálně žije v Praze, ale pochází z Oravy. Celá rodina společně s jeho mladším bratrem a sestrami maji k módě velmi blízko. Starší sestru Karolínu Chomistekovú ti pravděpodobně představovat nemusíme.

@styleofdavid

David je usměvavý mladík z Prahy, který miluje módu a ve svém šatníku preferuje zejména eleganci. Vede vlastní blog, který je postaven na třech primárních elementech, a to mužská móda, dobré jídlo a cestování. Rozhodl se tak proto, aby se mohl se svými fanoušky podělit nejen o fotografie, ale i o své myšlenky, zkušenosti či rady.

@ifashionstreet

Další pán na holení je mladý dobrodruh a cestovatel Petr. Kromě toho, že miluje cestování, je také velkým milovníkem módy. Peter pochází z Bratislavy a studuje sociologii. Šarmantního vegetariána můžeš také sledovat na DAYBYME.

@adamrustman

Elegance, šarm a maximální upravenost. I takto bychom mohli definovat Adama. Živí se jako profesionální fotograf již 15 let. Je dost pravděpodobné, že ses s prací tohoto gentlemana už setkal. Fotil už nespočet známých tváří, většinou pro časopis Break. Ve svém volném čase se věnuje i plážovému volejbalu, svému vydatnému blogu (který rozhodně nezapomeň zkontrolovat) či své rodině.

@jakubkallmunzer

Další gentleman v pořadí je 23letý Jakub z Prahy. Pravidelně píše svůj pestrý blog a jak sám tvrdí, má velké ambice k dosažení mnoha blogerských ocenění. Ve svém volném čase se věnuje cestování, kulturistice, snowboardingu, ale nejvíce ho baví móda.

@houseofdaniel

Poslední z našeho výběru je další Čech jménem Daniel. Jeho styl se lehce liší od stylu ostatních blogerů tohoto seznamu. Věnuje se zejména streetwearové módě a urban kultuře. Dokonce se už objevil i na světoznámých stránkách, které se zabývají právě streetwearem, jako např. Hypebeast či Highsnobiety. Mezi jeho oblíbené značky patří i Balenciaga, Vetements nebo Givenchy.

Domů
Sdílet
Diskuse