Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2018 17:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rest, Separ a Strapo jsou ready. S novým videoklipem přinášejí záběry nádherné alpské zimy

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Československá spolupráce chytne za srdce každého fanouška staré klasiky i nových věcí od Separa, Strapa a Resta.

Vydání dalšího Restova sólového alba je již na spadnutí a důkazem je kromě zveřejněného tracklistingu s hosty i pár ukázek. Dnes tu máme hned další, která dostává název Ready a kromě samotného autora se na ní objevuje i oblíbená slovenská dvojice Separ a Strapo. Oba mají k Restově hudebně blízko dlouhá léta, takže se snad ani nemusíme divit, že se jejich cesty setkaly i na dalším projektu. 

No a jelikož se jedná o obrovskou spolupráci, nemůže chybět ani adekvátní vizuál, kvůli kterému cestovali kluci až do rakouských Alp. O samotnou tvorbu se postarala slovenská parta Real & Rare a hudební produkci doplnil Joseph Beats

Restovo očekávané album s názvem Restart spatří světlo světa už za necelý týden, tedy přesně 20. 4. a hned den nato se můžeš těšit i na release párty a následně také pražský a brněnský křest. Nyní je už ale čas na videoklip a ty nám v komentářích určitě napiš, jak se ti tato spolupráce líbí.

Domů
Sdílet
Diskuse