Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2018 23:12
Čas čtení 0:00
Marek R.

Kouzelník v britské talentové show rozplakal porotu i moderátory a vysloužil si zlatý bzučák

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jedno z nejdojemnějších vystoupení v historii talentových soutěží.

Pokud sledujete na YouTube vystoupení ze zahraničních, hlavně tedy britských a amerických talentových soutěží, tak víte, že se tam kouzelníkům daří. Mnoho z nich se díky svým vystoupením na castinzích stane okamžitými favority na celkové vítězství a některým se to i podařilo. 

Další takový adept na výhru se představil v britském talentu a jeho jméno je Marc Spellmann. 46letý kouzelník zapojil, jak jsme již u podobných vystoupeních zvyklí, i samotnou porotu a jak se později ukázalo, i svou manželku s dcerkou. 

Postupně požádal každého porotce, aby mu pomohl, ať už výběrem karty nebo uspořádáním Rubikovy kostky. Následně se Marc obrátil zády porotě i obecenstvu, aby se na obrazovce mohla objevit jeho předpověď.

 

Když se však na obrazovce začaly zobrazovat jednotlivé věty a následné videonahrávky, porotě i moderátorům se tlačily do očí slzy. Marc totiž nepředvedl jen jeho triky, ale řekl nám i svůj příběh, který nenechal nikoho chladným. Dozvěděli jsme se o jeho manželce, které během těhotenství diagnostikovali rakovinu a Isabella, která se chtěla dostat na tento svět, musela bojovat i s léčbou pomocí chemoterapie. 

Naštěstí vše dobře dopadlo, manželka rakovinu porazila, Isabella se narodila zdravá, a právě ona předpověděla věci, které se staly během březnového vystoupení. To zasáhlo nejvíce dvojici moderátorů Anta a Deca, kteří neváhali a stiskli zlatý bzučák, čímž Marca poslali rovnou do semifinále.

Domů
Sdílet
Diskuse