Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. dubna 2018 16:25
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

KFC začne nabízet snídaňové menu po celém Česku. Objednat si budete moci toasty, volská oka či lívance

GASTRO KFC
Uložit Uložené

Po 11 letech naváže KFC na konkurenta v podobě McDonald's a zavede snídaňovou nabídku.

Fastfoodový řetězec KFC začne od 17. dubna nabízet ve většině (83 z 85 poboček) svých restauracích v České republice snídaně. Má jít o reakci na vzrůstající oblibu Čechů snídat mimo domov. Podle výzkumu MML-TGI totiž už téměř třetina Čechů nesnídá doma. Stejně jako v konkurenčním McDonald's, i snídaně v KFC se bude vydávat do půl jedenácté dopoledne.

Nabízena bude spolu s tradičním menu. Nasnídat se v americkém řetězci budete moci zatím jen v kamenných prodejnách, rozvážková služba bude případně zavedena později.

Plošné snídaňové menu KFC nedávno zavedlo i v Maďarsku a Polsku a česká verze bude velmi podobná. Těšit se můžete na Snídaňový talíř, který se bude skládat z volských ok, kuřecích stripsů, slaniny, rösti a zeleniny.

K snídani si budete moci dát jak sladké, tak slané pochutiny. Dostupné budou toasty, qurrito s vejcem, slaninou a sýrem čedar či kuře v bagelu nebo ciabattě doplněné o vejce, rukolu a sýr. Pochutnat si budete moci i na toastu se sýrem a vajíčkem.

Co se týče sladkých jídel, objednat si budete moci lívance s čokoládovou, jahodovou nebo karamelovou polevou a jogurt s müsli a jahodami. Ceny budou nastaveny od 39 Kč za jednoduchý toast do 79 Kč za double toast, bagel nebo qurrito. Velký snídaňový talíř bude stát 109 Kč, lívance 59 Kč a jogurt 39 Kč

KFC už snídaňovou nabídku zkoušelo ve třech vybraných restauracích v České republice a k plošnému představení je přesvědčila i kladná odezva z těchto prostor.

Doporučeno
Otestovali jsme snídaně z fastfoodů. Víme, kde si dáš tu nejlepší a kterému místu se vyhnout obloukem Otestovali jsme snídaně z fastfoodů. Víme, kde si dáš tu nejlepší a kterému místu se vyhnout obloukem 25. února 2024 10:00

Snídaně zkouší v různých fázích již také Bageterie Boulevard, Burger King či Ugo, není tedy divu, že si jeden z největších fastfoodových řetězců na našem trhu nenechá tuto šanci utéct. Zajdete snídani v KFC vyzkoušet? 

Domů
Sdílet
Diskuse