Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2018 9:47
Čas čtení 0:00
Denis O.

Když už old school hraničí s bizarností. ALYX spolupracuje se značkou HEELYS

MÓDA
Uložit Uložené

ALYX/ALYX STUDIO je značka známá svými čistými designy a techwearovými prvky, popřípadě inovativními a funkčními doplňky. Nyní se bohužel svezla na vlně divných spoluprací.

To, že se stará móda vrací, je holý fakt. Jako příklad bych dal značku Dr. Martens, kterou dnes nosí i lidé, co třeba neposlouchají tvrdou hudbu nebo nepatří do nechvalně známé subkultury. Tyto trendy vytvářejí otázky a diskuze na téma, kdo co může a nemůže nosit, ale to jsem trochu vybočil.

O co jde teď? I já jako člověk, co se narodil v roce 2000, jsem zažil vlnu tenisek od firmy HEELYS. Mezi dětmi byla rivalita a každý chtěl mít co nejvýraznější a nejzářivější barvy na svých teniskách/kolečkách. Toto období zmiňuji hlavně kvůli tomu, že právě po této době skončila i zlatá éra těchto „chlebů na kolečkách“. 

Když už old school hraničí s bizarností. ALYX spolupracuje se značkou HEELYS
Zdroj: shop.alyxstudio.com

Očividně ale asi neskončila pro značku ALYX, která se HEELYS snaží tímto krokem nejspíš „vzkřísit“. Pokud vezmeme v potaz nějaký design tenisky, není to dobré ani špatné. Loga a nápisy v různých fontech po stranách, černá podrážka a tlusté bílé tkaničky. 

Když už old school hraničí s bizarností. ALYX spolupracuje se značkou HEELYS
Zdroj: shop.alyxstudio.com

Rozhodně jsem zvědavý, jestli boty na kolečkách zažijí znovuzrození a jestli v letních dnech uvidíme na ulicích „děti“ místo na skateboardu jezdit na kolečkových teniskách... Jo, a mimochodem, na oficiálních stránkách ALYX si můžete tento model koupit za krásných 203 euro (5 140 korun).

Domů
Sdílet
Diskuse