Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2018 15:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Už ji nebavilo sledovat lži a faleš na Instagramu. Blogerka dokazuje, že je značný rozdíl mezi iluzí a realitou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Chessie se na své fanoušky dívá trochu jinak.

Blogerka a osobní trenérka Chessie King se již na našem webu jednou objevila. Ještě minulý srpen jsme na ni narazili při tom, co se snažila svůj profil na Instagramu přeměnit z lákavé platformy na místo plné upřímnosti a skutečných záběrů.

Chessie už dříve zjistila, že na sociální síti neexistuje množství známějších lidí, kteří by přidávali čistě autentické fotografie. Raději je upraví, aby mohli followeři ještě více toužit po nedosažitelném životě. Blogerka se rozhodla zakročit. Za poslední léta nasbírala již téměř 350 tisíc fanoušků a pravidelně na Instagram přidává situace ze svého soukromého či pracovního života. Mezitím se snaží občas pobavit fanoušky i momentkami, které proměňuje v trefné koláže.

Na jedné straně bys našel dokonalou pózu a ještě dokonalejší postavu, zatímco na druhé straně se na tebe usmívá skutečná pravda. Lidé dnes přesně vědí, jak zapózovat, aby zakryli většinu svých nedokonalostí, což už Chessie přestalo bavit. Namísto toho zveřejňuje samu sebe přesně tak, jak byla stvořena, a fanoušci ji za to očividně dokáží ocenit.

Domů
Sdílet
Diskuse