Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2018 18:02
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Mrzutější kočku bys hledal těžko. Bezsrstý podivín Loki baví internet svými grimasami

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Populární kočka s naštvaným výrazem si dokázala najít už desetitisíce fanoušků.

Některé kočky na první dojem působí roztomile a heboučce, jiné zase překypují vážností a šarmem. A některé naopak vzbuzují dojem příšerné mrzutosti až hněvu. Seznam se s Loki, kočkou Sphynx, která vypadá jako mrzutý starý pán. V minulosti jsme ti již představili podobně rozzlobeného Xherdana, takže pokud se rád bavíš u netradičních koček, nezapomeň na něj.

Loki žije se svými majiteli, manželi Sarou a Brentem v Brooklynu. „Tato kočka má tak silnou osobnost a drzost v obličeji zároveň jako žádné jiné zvíře,“ řekla Sara pro blog Girls And Their Cats. „Jsme nedílnou součástí a nejlepší přátelé.“

Loki přišel do života manželů den před Halloweenem v roce 2014. Brent je alergický na kočky, takže adoptování nového domácího mazlíčka byl zpočátku dost velký problém. Nakonec se ale oba shodli na tom, že si kočku nechají. „Loki je neuvěřitelně láskyplný, mazlivý a přítulný. Zbožňuje, když si může zdřímnout na mém břiše. Také miluje kuřecí maso, míchané vejce a srdečné škrábání po hlavě,“ říká Sara.

„Krátce poté, co jsme ho přijali, vytvořila jsem mu profil na Instagramu. Ten si díky jeho netradičnímu mrzutému vzhledu brzy získal mnoho followerů.“

„Loki mi pomohl vrátit se k mým kreativním a optimistickým dnům, na které jsem už pomalu zanevřela, protože jsem byla častokrát demotivovaná a smutná. Zvířata jsou neuvěřitelní léčitelé a jsem velmi vděčná za to, jak mě ustavičně věrně doprovází. Loki je skutečně jeden z milionu,“ tvrdí majitelka mrzutého miláčka.

Domů
Sdílet
Diskuse