Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2018 11:30
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Nejkrásnější ženou roku 2018 se dle magazínu People stala Pink

Uložit Uložené

Pink je nejkrásnější ženou tohoto roku.

O známé zpěvačce Pink čteme i slýcháme v médiích pravidelně a tentokrát opět rozvířila vody i na sociálních sítích. Magazín People ji totiž označil za nejkrásnější ženu na světě, a dokonce zpěvačku umístil na titulní stranu. Podle magazínu je Pink jednou z nejmilovanějších a nejvíce fascinujících bavičů na celé planetě, za což si rozhodně zaslouží ocenění.

Ke zpěvaččině popularitě pořádným dílem přispívají i její dvě děti, které vychovává. Na internetu jejich společný život sledují miliony lidí a Pink vše bere s humorem a sama sympaticky přiznává, že má od dokonalé matky daleko. „V rodičovství nikdy nevím, jestli dělám něco správně. To mi dodalo nejvíce pokory. V hlavě mám pocit, že to, co dítěti říkám, zní úžasně, ale pak se k němu otočím a převrací oči.“

Magazín People poslední ročníky seriálu plného krásy nazýval Most Beautiful Woman (kdysi 50 Most Beautiful), letos se však přejmenoval na The Beautiful Issue. Šéfredaktor prozradil, že se magazín snaží poukázat na všemožné druhy krásy a ta fyzická není v žádném případě jediná. I nadále nebudou chybět překrásné ženy všech tvarů, velikostí nebo barev, ale především se bude magazín zaměřovat na ty kvality, které oni sami považují za nejkrásnější: sílu, lidskost a uměleckost. A Pink v nich rozhodně exceluje.

Domů
Sdílet
Diskuse