Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2018 19:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zverina má v najnovšom videoklipe Roberta Rosenberga. Je*e sa však len s výslovnosťou českého "ř"

HUDBA
Uložit Uložené

Jeden z najväčších pamätníkov slovenského rapu sa pripomína remixom na skladbu od PSH s názvom Já to říkal.

Je to už skoro päť rokov, čo uzrela svetlo sveta skladba Já to říkal od PSH. Dnes už ikonický hit je stále súčasťou ich živých vystúpení a fanúšikovia ho vždy vedia aj patrične oceniť. Teraz nám ho však svojským spôsobom pripomína tatranský pes Zverina, o ktorom sme v rámci hudby dlhšie nepočuli. Dávnejšie sa presťahoval do Prahy a všetko nasvedčuje tomu, že sa jeho aktivity uberajú mimo hudby. 

Novinka s názvom Já to žíkal s pôvodnou produkciou od Mike Trafika dostáva slovenský text, ktorý poukazuje na bratské spojenie medzi Slovenskom a Českom. Zároveň poukazuje na to, ako máme problém s výslovnosťou slov, v ktorých sa nachádza povestné ř, čo demonštruje už samotný názov. 

So skladbou dostávame hneď aj jednoduchý videoklip zo známych pražských lokalít a Zverkymu sekundujú aj ďalší kamaráti z domoviny a tiež Robert Rosenberg s partiou krásnych žien, ako už je v tomto prípade zvykom. 

Domů
Sdílet
Diskuse