Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2018 13:57
Čas čtení 0:00
Adam Lukáč

V hotelu Hilton najdeš luxusní gamerský pokoj s našlapaným počítačem a pohodlným křeslem. Za jednu noc zaplatíš několik tisíc korun

TECH
Uložit Uložené

Sen každého hráče je seskupený v jednom pokoji s luxusním vzhledem a profesionálním vybavením.

Jedna z provozoven sítě hotelu Hilton je nově vybavena pokojem přeplněným hráčskými technologiemi. Pokoj si do parády vzala známá firma Alienware. A ta svým logem nešetřila. Najdeš ho totiž dokonce i v koupelně.

Celá místnost je laděná do jednoduchého designu a herní atmosféru lze cítit hlavně díky barevnému osvětlení všude kolem. Za 349 dolarů si můžeš zahrát, co jen chceš. Ve výbavě najdeš počítač s procesorem od Intelu i7 7800 a našlapanou grafikou Nvidia GTX 1080ti. K tomu si představ 65" 4K OLED telku a pohodlné závodní křeslo.

Virtuální realita v podobě Oculus Rift je samozřejmostí a najdeš zde i exkluzivní ovladače Xbox Elite.

Pokud chceš klasiku, tak tě ne druhé straně čeká výkonný notebook značky Alienware napojený na 34" ultra-wide monitor. Kromě herních šíleností si na pokoji určitě všimneš výhledu na pláž a čeká tě tam i pohodlná postel či tuli vak. Co říkáš? My bychom v takovém pokoji postel nepotřebovali.

Domů
Sdílet
Diskuse