Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2018 19:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashi a Drake berou peníze od lidí na ulici. Vychutnej si vtipné, reverzní verze jejich posledních klipů

HUDBA
Uložit Uložené

Oba američtí interpreti ve svých posledních videoklipech rozdávají peníze a ten, koho napadlo je pustit pozpátku, je génius.

Drakeův předposlední videoklip s názvem God's Plan už určitě mnozí z vás měli možnost vidět. Champagne Papi v něm daroval obyvatelům Miami milion dolarů a opět dokázal, že i činnost, jakou je rozdávání peněz, dokáže dělat se stylem. A zároveň i to, že zůstává v nejlepší formě už snad více než celou dekádu. Aby toho nebylo málo, za zhruba dva měsíce vydá nové album a mezitím samozřejmě vydává banger za bangerem.

U God's Plan však ještě zůstaneme, neboť internety dokázaly vyprodukovat verzi, u které se nebudete moct přestat smát. Našel se totiž génius, kterého napadlo pustit video pozpátku a rozdávání peněz se rázem změnilo na braní. V kombinaci s Aubreyho úsměvem je většina záběrů k nezaplacení a bezpochyby pobaví i vás.

No a pro fanoušky duhového Tekashiho tu máme ještě jednu pochoutku. Ten se totiž Drizzym do velké míry inspiroval a ve svém videoklipu na věc Gotti taky rozdává hotovost lidem na ulici. I v tomto případě jsme na opačnou verzi nemuseli čekat dlouho. Zde je výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse