Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2018 10:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Už i král Instagramu Dan Bilzerian doporučuje, abys investoval do kryptoměn. Prý konečně nastal čas do nich vrátit své peníze

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dan Bilzerian postupně vypadl ze světa médií, ale neustále je oblíbený na Instagramu.

Kdysi bys články o něm našel v médiích prakticky každý týden, avšak postupem času jeho sláva vychladla. Dan Bilzerian si do dnešních dnů udržel až 23 milionů followerů na Instagramu, ale v poslední době stupňuje svou aktivitu i na Twitteru.

Právě pomocí této sociální sítě dal všem vědět, že nastal čas vrátit své těžce vydělané peníze do kryptoměn. Dan o digitálních mincích mluvil už i v minulosti, ale očividně přečkal poslední měsíce na postranní čáře, zatímco kryptoměny krvácely a ztrácely svou hodnotu. Poslední týden však ukazuje, že se mince možná nadechují k novému růstu.

Uživatelé zareagovali tak, že momentálně je už zřejmě i pozdě, protože ceny se oproti posledním týdnům pomalu zvedly, a tak Dan přišel o část potenciálního zisku. Milionář prozradil i přibližné rozložení svého portfolia. 50 procent peněz investoval do Bitcoinu, 25 procent zase do kryptoměny Ethereum, 15 procent vsadil na anonymní Monero a 10 procent obětoval i na Bitcoin Cash.

Zvolil proto jen ty nejpopulárnější mince, i když v pozadí existuje řada lákavějších investičních příležitostí, které by mohly vyrůst mnohem výrazněji než největší hráči. Pokud ti už však i Bilzerian radí, abys do kryptoměn investoval, zřejmě je tak třeba udělat. Nebo?


Domů
Sdílet
Diskuse