Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2018 12:07
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Kazma zveřejnil záběry z fingované nehody a Leoš Mareš se ohradil proti názorům, že jde o oboustranně domluvenou akci

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pondělní kauza se začíná postupně rozklíčovávat.

Kamil Bartoška alias Kazma měl v pondělí ušít na moderátora Leoše Mareše pořádnou boudu. Výrazná tvář rádia Evropa 2 uveřejnila na svém Instagramu řadu videí, v nichž s viditelně pohnutým výrazem odvyprávěla příhodu, kterou si na ni Kazma měl nachystat. Zpěvák a moderátor se před pár týdny vsadil s kolegou, že bude do svého příštího koncertu jezdit trabantem, a tomu, kdo jej uvidí řídit jiné auto, věnuje své bílé Ferrari.

Bavič Kazma jej měl v pondělí napálit tak, že fingoval dopravní nehodu, při níž Leoš v zájmu pomoci „zraněným“ měl popojet s nabouraným autem. Když tak učinil, na místo přišel Kazma, který byl do té doby v zákrytu, a prozradil mu, že to celé byla bouda a nyní mu dluží Ferrari.

Afektovaný Marešův proslov na Instagramu a podezřelé načasování nehody den před koncertem vzbudily řadu pochyb. Olej do ohně přilila ještě fotografie, která kolovala na sociálních sítích a byl na ní zachycen Leoš Mareš po boku Kazmy v pražských ulicích.

Čekali jsme na další tah, a ten přišel hned druhý den poté. Kazma přidal na Facebook svůj úhel pohledu na celou situaci. Konečně vidíme záběry z „místa nehody“. Video začíná až v momentě, kdy Kazma odhaluje, že to celé byla jen hra. Vidíme otřeseného Leoše Mareše, jak se baví se všemi herci včetně záchranářky, se kterou měl telefonovat.

Následně mu Kazma prozrazuje, že prohrané Ferrari půjde na dobré účely. Leošovi pak všichni střihnou potlesk. V závěru se dojemně dozvídáme, že vše bylo na dobré účely, a také to, že se Kazma s Leošem domlouvají na tom, že se později setkají v rádiu. To by mělo vysvětlovat uniklé fotografie na internetu. 

Dnes navíc Leoš Mareš na svých stories prohlásil, že rozhodně nešlo o oboustranně domluvenou akci a takové názory mu přijdou absurdní. A i když na Kazmově videu říká, že mu Ferrari věnuje, na svých stories přiznává, že si to nakonec rozmyslel

Jaký máte na Kazmovu novou boudu názor? Jedná se podle vás o oboustranně domluvenou akci, přestože to Leoš Mareš popírá?

Domů
Sdílet
Diskuse