Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2018 11:14
Čas čtení 0:00
Sona O.

Pořídit dokonalou fotku na Instagram není až tak těžké. Blogerka ti ukáže, jak se přikrášlené záběry liší od reality

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Proč jsou fotky na Instagramu lež a jak na perfektní záběr?

Blogerka a návrhářka Karina Irby se často fotí v bikinách, protože tak prezentuje svou módní značku. I přesto se však nesnaží nasadit žádnou tvář dokonalosti a svým fanouškům se ukazuje taková, jaká ve skutečnosti je, se všemi chybičkami krásy.

Aby poukázala na falešnost, která často vládne na sociálních sítích, rozhodla se publikovat video. V něm ukazuje, jak se dají fotky upravit k dokonalosti a oklamat tak skoro každého.

„Představuji vám klasickou ‚Insta dívka‘ úpravu,“ řekla ve svém postu, „díky které bude mít hladší stehna, pevnější zadek, menší pas, větší prsa a její online sebevědomí prorazí strop.“

SECRETS OUT Introducing to you the classic “Insta Girl Edit”, where the skin gets smoother, the ass gets better, the boobs get bigger, the waist gets smaller and online confidence goes through the roof. But what happens offline? When did we lose our little girl confidence? When we were young we didn’t care how we look, and we surely didn’t compare ourselves to the girl next to us. Whether it be Social Media, magazines, movies or Hollywood... something changes and we start endlessly comparing ourselves to others and strive to potentially be something we aren’t. I’ve been there. And I’m confident a lot of us reading this have, or are still painting a different picture of themselves. The sooner we decide to accept ourselves for who we are and care less about other people’s criticism, the happier we are going to be. I know from first hand experience I am!

Príspevok, ktorý zdieľa KARINAIRBY (@karinairby),

28letá blogerka v krátkém klipu ukazuje jednoduché triky, které obvyklé dívky používají při úpravě svých fotografií. Jako například jak zdokonalit rysy obličeje či zvýraznit lícní kosti, aby působily ostřeji.

„Kdy jsme ztratily naše dívčí sebevědomí?“ ptá se, „když jsme byly mladší, nestaraly jsme se o to, jak vypadáme. Určitě jsme se nesrovnávaly s jinými dívkami vedle nás.“

Ačkoli mnozí rádi sdílejí své „před“ a „po“ záběry, které se většinou točí kolem úspěšné diety či cvičení, Karina to dělá přesně naopak.

„Trollové možná řeknou, že jsem teď tlustá, ale cítím se mnohem lépe než předtím. Jsem šťastná a zdravá. Tehdy jsem se o sebe nestarala, nejedla jsem správně a nebyla jsem zdravá. Ano, přibrala jsem jak tuk, tak i svaly, ale teď cvičím 4krát týdně a jím kvůli mému tělu.“

„Jsem o 9 kilo těžší a cítím se fantasticky! Chtěla jsem vám ukázat, že se vaše tělo nezformuje ze dne na den. Mezi těmito fotografiemi je rozdíl 4 roky. Každé tělo je jiné a bude se i unikátně měnit. Musíte mít zkrátka ze sebe ten správný pocit, tvrdě trénovat a zvedat závaží,“ doporučila svým fanouškům.

„Tři ženy, tři těla, tři příběhy, tři rozdílné názory a osobnosti. Milujte se takové, jaké jste a usmívejte se na svět! Pak se i on na vás usměje zpátky.“

Na Instagram má již 840 tisíc followerů, a ačkoli někteří její filozofií opovrhují, jiní ji zbožňují. Najdou se dokonce i tací, kteří ji obviňují z plastické operace, ale ona se takovým názorům jen směje a říká, že je zcela přirozená a její tělo se takto změnilo stravou a cvičením.

Domů
Sdílet
Diskuse