Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2018 17:59
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Steve Irwin získal hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na Hollywoodském bulváru přibyla další hvězda.

Neměl strach ani před nejhrozivějšími obyvateli zapomenutých částí přírody, díky čemuž se stal legendárním. Na Stevu Irwinovi vyrůstaly hromady z nás. Australská televizní osobnost však svět opustila v roce 2006, kdy prohrála boj s rejnokem při natáčení podvodního dokumentu Ocean's Deadliest.

Od Irwinovy smrti uběhlo už přes dvanáct let a konečně se mu dostalo pocty, kterou si dobrodruh zasloužil. Na hollywoodském chodníku slávy totiž získal svou hvězdu za přínos do světa televize, a to jako 2635. celebrita. Najít ji můžeš před domem číslo 6320.

Na ceremonii odkrývání Irwinovy hvězdy nechyběly stovky fanoušků i kolegů, přičemž jeho rodina přednesla i dojemný přednes o tom, jak se snaží pokračovat v Stevových stopách. Hlavním maskotem celé akce byl také obrovský had, který symbolizoval Irwinovu jedinečnou kariéru.

Domů
Sdílet
Diskuse