Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2018 19:34
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nejpřirozenější lechtivé momenty ve vztahu. Frida se nebojí kontroverze a ve svých ilustracích zachycuje živočišnou přitažlivost

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Italská umělkyně pokračuje ve svých lechtivých výtvorech.

Na našem webu se italská umělkyně Frida Castelli poprvé objevila ještě na podzim minulého roku. Frida byla už tehdy známou osobností na Instagramu, ale většina Čechů o ní pravděpodobně neslyšela. Svou tvorbu založila již před delší dobou na svém vztahu na dálku a od listopadu nepřestala své fantazie a představy promítat do lechtivých ilustrací.

Zatímco před pár měsíci dosahoval počet jejích fanoušků na Instagramu hodnoty 200 000, nyní již přesahuje číslo 270 000 a Frida se nebojí své výtvory posouvat do stále kontroverznější polohy. Nedoporučujeme proto, abys jednotlivé ilustrace sledoval přímo při práci, protože tvůj šéf by mohl mít řadu otázek při pohledu na obnažená těla, i když jen na kresbách.

Frida ve svých začátcích pracovala s pocity jako fyzická a duševní osamělost po každém příjezdu a odjezdu svého přítele, ale splynutí dvou těl pro ni neznamená jen čistě fyzickou přitažlivost. Kdyby její vztah nebyl založený na lásce, zřejmě by jí tak dlouho navzdory kilometrům nevydržel. A zatímco ona bojuje s lepšími i horšími chvilkami, my se můžeme pokochat jejími ilustracemi, které jsou v některých chvílích možná i lepší než klasická erotika na internetu.

Domů
Sdílet
Diskuse