Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2018 9:16
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Instagram přináší obrovskou nálož novinek. Nový Explore feed, videohovory i integrace Spotify

TECH SPOTIFY
Uložit Uložené

Přicházejí velké změny.

I přesto, že Instagram používá na denní bázi hromada z nás, sociální síti přece jen chybí ještě některé funkce, které bychom rádi viděli. Populární aplikace během noci a posledního dne postupně zveřejňuje masivní aktualizace na všechna zařízení a přibývá skutečně rozsáhlá plejáda funkcí.

Nepochybně největší množství změn se týká Explore sekce, kterou si můžeš tlačítky nahoře vytřídit podle toho, na jaký styl příspěvků máš právě chuť. Architektura, fotografie, zvířata, vše se nachází ve vlastní části. Explore feed se už dosud snažil přinášet příspěvky, které by se mohly zalíbit, a touto změnou se rozhodne posune dobrým směrem.

Instagram přináší obrovskou nálož novinek. Nový Explore feed, videohovory i integrace Spotify
Zdroj: Instagram

Aplikace připravuje i přímou integraci s aplikacemi jako Spotify a GoPro, zatím bez podrobností. Do soukromých chatů přicházejí videohovory. Zatím jen pro některé vybraných uživatelé, ale již brzy bude funkce dostupná globálně. Videochat bude nabízet i skupinové konverzace a dostaneš se na něj pomocí nového tlačítka ve zprávách. Některá zařízení si však na update počkají i několik týdnů.

Domů
Sdílet
Diskuse