Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2018 14:23
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Emily Ratajkowski přidala novou fotku z doby, kdy jí bylo 12 let, a nevhodné komentáře se jen hrnuly. Modelka si z nich už nic nedělá

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Modelka na Instagramu zveřejnila momentku z dětství.

Modelka Emily Ratajkowski se nikdy netajila tím, že ráda vystavuje své tělo a postavu i na veřejnosti. Emily přitom začínala s modelingem již v útlém věku a právě fotografie z minulosti jí už stihly přinést i množství nevhodných komentářů, které nepatří k fotografii žádné ženy, ba co víc, ani žádného člověka.

Emily před pár týdny zveřejnila fotku z doby, kdy byla v pubertě, a tentokrát zavěsila na svůj Instagram momentku z dávného léta. Bylo jí tehdy přibližně 12 let a jako popis k fotce napsala, že léto po šesté třídě bylo velmi bláznivé. I když si úchylných a otravných komentátorů na internetu všimla a má s nimi bohaté zkušenosti, lidé ji nepřestávají překvapovat.

 

Summer of 6th grade was tight.

Příspěvek sdílený Emily Ratajkowski (@emrata),

I pod fotografií, kde jí bylo jen 12 let a byla teprve na samotném začátku vývoje své sexuality, ji začali komentující uživatelé přeměňovat na sexuální objekt. Jeden z nich napsal, že bláznivé nebylo jen léto, ale i prsa malé Emily. Další označil svého kamaráda se slovy, že kdyby měl on šanci chytit tyto 11leté dívky, ani neví, co by s nimi udělal.

Podobné nevhodné komentáře pokračovaly narážkami na středoškolské učitele tělocviku, kteří by kvůli podobnému tělu byli ochotni riskovat všechno a jeden uživatel zakončil svou poznámku s větou o tom, jak si její učitel nyní pravděpodobně odpykává doživotní trest. Emily naštěstí hloupé poznámky nebere vážně, jenže mnoho uživatelů by si zasloužilo lekci o tom, jak se chovat k ženám. 

Emily před pár lety dokazovala fanouškům, že nemá umělá prsa


Domů
Sdílet
Diskuse