Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2018 9:37
Čas čtení 0:00
Sona O.

Elon Musk plánuje vytvoriť robotického draka

TECH
Uložit Uložené

Spomenul to v jednom zo svojich príspevkov na Twitteri, akoby o nič nešlo.

Elon Musk sa už počas svojho života zapísal medzi najslávnejších vynálezcov všetkých čias. Na svojom konte má nie len kopu úspešných projektov s elektomobilmi, Hyperloopom či vesmírnymi raketami ale aj prosperujúce firmy SpaceX, Tesla a Boring Company. Iba minulý týždeň pritom oznámil svoj najnovší projekt: "Oh, mimochodom staviam robotického draka," povedal na sociálnej sieti Twitter, akoby vôbec no nič nešlo.


Robot nemá byť žiadnym obyčajným strojom, ale kyborgom, čo znamená, že pôjde o hybrid, ktorý bude spájať organické a anorganické elementy. Už teraz sa internetom okrem vtípkov s tématikou Game of Thrones rozpútali diskusie o tom, ako taký kyborg draka asi môže vyzerať.




Celé sa to môže zdať ako aprílový žartík, no Musk už niekoľko svojich projektov publikoval cez Twitter a väčšinu z nich aj realizoval. Niektorévšak boli očividný vtip.



Z Teslaquilly nakoniec ale vtip nebol, pretože sa naozaj začala vyrábať tak ako víno značky SpaceX.

Elon Musk plánuje vytvoriť robotického draka
Zdroj: Tesla magazine
Domů
Sdílet
Diskuse