Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2018 15:51
Čas čtení 0:00
Denisa Bodková

Jägermeister chystá Art of Hunt, velký letní lov, který završí pořádnou party s NobodyListenem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ke spolupráci si přizval i dva ambasadory značky, a to DJe a producenta Jakuba Stracha, známého jako NobodyListen a Zbyňka Štanderu

O tom, že máme v Česku a na Slovensku celou řadu mladých a šikovných lidí, nebudeme polemizovat. Každý umělec potřebuje podporu a pocit, že jeho práce baví lidi. Jägermeister se rozhodl „ulovit“ takové umělce a dát jim možnost se zviditelnit. Už v minulých letech rozvíjel dlouhodobý komunikační koncept „Nepřestávej lovit“ a pokračuje i letos. Jägermeister v létě v Česku i na Slovensku představí projekt Art of Hunt, kterým se přiblíží mladé cílové skupině soustředěné v městském a klubovém prostředí.

Kampaň odstartuje už v květnu a vše bude probíhat online na YouTube a sociálních sítích. „Lovpotrvá až do konce října a vyvrcholí pořádnou párty.  

Ke spolupráci si přizval i dva ambasadory značky, a to DJe a producenta Jakuba Stracha, známého jako NobodyListen a Zbyňka Štanderu, který navrhuje streetwar oblečení pod vlastní úspěšnou značkou My Dear Clothing. Ti vyberou své talentované kandidáty z oblastí, ve kterých sami působí. Lidé se následně budou moci rozhodnout, komu svůj hlas udělí, a tak vyberou vítěze.

Ambasadoři se představují v online videích. NobodyListen nás zavede do klubu na akci se živelnou atmosférou ze série Addict a Zbyněk se vydá na lov do ulic nočního města.

Art of Hunt nabídne fanouškům obou ambasadorů možnost aktivně se zapojovat do celého projektu a vše bude zaznamenáváno na sociálních sítích. Celé se to završí, jak jsme již zmínili, nezapomenutelným večírkem s množstvím mladých odvázaných lidí. Takže se je na co těšit!

Více se dozvíš na jejich webu nebo Instagramu.

Jägermeister chystá Art of Hunt, velký letní lov, který završí pořádnou party s NobodyListenem
Zdroj: Jagermeister
Domů
Sdílet
Diskuse