Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2018 10:18
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Fanoušek v živém přenosu osahával sportovní reportérku. Ta ho zbila mikrofonem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sportovní nadšenec si troufl obtěžovat reportérku přímo v živém vstupu.

Mohl to být zcela běžný vstup před mexickým fotbalovým stadionem Guadalajara, nebýt otravného sportovního nadšence. Reportérka Maria Fernanda Mora a její kameraman se právě připravovali na živý vstup, když se za ni, jak to již při natáčeních z dějišť napínavých sportovních akcí bývá, nahromadila řada milovníků fotbalu.

Na tom by nebylo nic špatného, ale během přímého přenosu se jeden muž odvážil reportérku chytit párkrát za zadek, což Maria odmítla tolerovat. Uprostřed svého výstupu se tedy spontánně otočila a muže, který ji sexuálně obtěžoval, začala mlátit všemožnými způsoby, přičemž nezapomněla ani na mikrofon v ruce.

Televizní reportérka z Fox Sports Mexico je přitom na svou reakci opravdu hrdá. Na Twitteru prohlásila, že ničeho z toho ani náhodou nelituje. Právě naopak, je ráda, že se i v živém přenosu rozhodla k radikální obraně, protože si tisíce žen procházejí podobnými zkušenostmi denně. A ženy se podle Marie nikdy nepřestanou bránit. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse