Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2018 21:26
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Blogerka poukazuje na to, jak se liší dokonalé fotky na Instagramu od skutečnosti

MÓDA
Uložit Uložené

Žena bojuje proti stereotypům fotkami, které mají za úkol ukázat, jak se může ta samá postava lišit na fotce a ve skutečnosti.

Každý z nás se denně setkává s dokonalými fotografiemi na Instagramu, které prezentují dokonalou ženskou krásu a především tělo. Ale dokonalá krása je relativní pojem. Každý z nás je svým způsobem krásný a nikde není exaktně napsáno, jak by hezký člověk měl vypadat. Tyto dokonalé fotografie na sociálních sítích s nádherným prostředím, úžasnou atmosférou, ozdobným filtrem a šťastným výrazem ve tváři jsou z velké části klamavé a nereflektují skutečnou realitu.

Blogerka Millie Smith se ale rozhodla bojovat proti stereotypům a ukazuje, jak velký rozdíl může představovat Instagram a realita. Její vynalézavé fotografie si získaly tisíce fanoušků po celém světě. Millie inspiruje lidi k tomu, aby si nehráli na něco jiného a aby se nestyděli za svou přirozenost, která je ve většině případů ještě dokonalejší a pozoruhodnější. Její motivační kampaň, do které také zapojila i své přátele, rozhodně stojí za zhlédnutí a podporu. Vždyť se o tom přesvědč sám.

Domů
Sdílet
Diskuse