Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2018 22:08
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Rae Sremmurd vydávají své dlouho očekávané triple album SR3MM

HUDBA
Uložit Uložené

Album je rozděleno na tři skupiny tracků. Jedny patří jen Swae Leemu, jiné zase složil výlučně Slim Jxmmi. Nakonec jsou zde i společně vytvořené tracky v rámci SremmLife 3.

Bratři ze seskupení Rae Sremmurd vydávají své nejočekávanější triple album SR3MM. Je to v pořadí třetí studiové dílo v podobě alba od kluků z Mississippi. Stojí na třech hlavních pilířích. Tracky vydané společně jako Rae Sremmurd mají v titulu „SR3MM“, což je v podstatě třetí pokračování SremmLife koncpetu. Nicméně skladby jsou v albu rozděleny ještě mezi oba členy. Swae Lee má své tracky s titulem „Swaecation“ a starší bratr Slim Jxmmi jako „Jxmtro“.

Album amerického dua se skládá ze singlů jako Perplexing Pegasus, Powerglide na featu s Juicy J či například „Close“ ve spolupráci s Travisem Scottem, které jsou v konceptu SremmLife 3.

Slim Jxmmy má na svědomí tracky jako Brxnks Truck nebo Channel, kde mu hostuje Pharrell Williams. Swae vypálil skladbami Hurt to Look či Guatemala. Mezi velká jména hostů, kteří se na albu podíleli patří kromě zmiňovaného Juicyho, Pharella či Travise taktéž i Future, Young Thug, The Weeknd, Zoë Kravitz a další.

Triple album si aktuálně můžeš poslechnout na Spotify nebo Apple Music.

 

 

Domů
Sdílet
Diskuse