Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2018 13:23
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Každodenní situace se dají ztvárnit i vtipně a roztomile. Španělský ilustrátor dodává charakteristickým momentům špetku satiry

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Španěl překypuje kreativitou, kterou přenáší do své tvorby.

Umělec Nacho Diaz Arjona se na našem webu již objevil přesně na Vánoce. Španělský ilustrátor tehdy sklidil úspěch pomocí svých výtvorů, které trefně aplikoval na každodenní situace. Od Vánoc však uběhlo už téměř pět měsíců, Nacho mezitím nelenil a pokračoval ve své práci.

I proto ti přinášíme novou dávku ilustrací, mezi nimiž bys našel slovní hříčky i avokádo zakomponované do zdánlivě nespojitelného momentu. Naolito, jak Nacho vystupuje na internetu, se snaží zejména vyčarovat úsměvy na tvářích svých fanoušků, což se mu podle reakcí očividně daří. Zajímavě však ilustrace vypadají ve srovnání s tvorbou mnoha dalších známých umělců.

Většina z nich se zaměřuje spíše na zobrazování lidských postav a osob, avšak Nacho si z toho těžkou hlavu vůbec nedělá. Na Instagramu přitom přesáhl již hranici 118 tisíc followerů, takže pokud bude podobně pokračovat i nadále, cesta na samotný vrchol mu možná nebude trvat příliš dlouho. Talentu a kreativity přeci jen má na rozdávání.

Domů
Sdílet
Diskuse