Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2018 13:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Syn Steva Irwina je k nerozeznání od svého otce. Oba sdílejí lásku ke zvířatům, ale i touhu po bláznivém dobrodružství

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Robert se svému otci nejenže podobá, ale sdílejí i stejnou lásku ke zvířatům.

Od tragické smrti Stevea Irwina v roce 2006 již uběhla dlouhá léta. I když jedna z největších legend na televizních obrazovkách o svůj život přišla, Steve za sebou zanechal milující rodinu, které očividně vštípil do krve stejnou lásku ke zvířatům, jakou se pyšnil i on sám.

Jeho 14letý syn Robert se před pár dny objevil v televizní show The Tonight Show Starring Jimmy Fallon a americký moderátor měl z malého Irwina velkou radost. Nejprve si oba promluvili o tom, co by pro Steva Irwina znamenala vlastní hvězda na chodníku slávy v Hollywoodu, kdyby ještě žil. Robert byl nadšený, protože otec dostal hvězdu hned vedle hudebníka Johnnyho Cashe, kterého si tak rád zpíval na společných rodinných výletech.

Poselství svého otce pak Robert ukázal divákům i v praxi. Už dlouhá léta pracují i se svou sestrou Bindi v australské zoologické zahradě, kde získávali prvotní kontakt se všemožnými zvířaty. Robert proto chtěl udělat radost i samotnému Jimmymu, a proto mu do studia donesl několik zajímavých zvířat.

Ve studiu se zanedlouho porcházel charakteristický australský pták Dacelo, malé africké kozy a dokonce i roztomilá kapybara. Zvířecí show zakončili Irwinovi jako celá rodina, protože Jimmy dostal do ruky aligátora, o kterém mu Robert vyprávěl pár zajímavostí, a nakonec ho i políbil na hlavu. 

Domů
Sdílet
Diskuse