Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2018 20:19
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

The Rock zničil svou reakcí DJ Khaleda za to, že ženy neobšťastňuje orálním sexem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Dwayne Johnson dostal chuť na menší provokaci.

Nedávno se na internetu objevila nahrávku z rozhovoru, ve kterém DJ Khaled v roce 2015 popisoval, jak neuznává orální sex pro ženy, protože se cítí jako král a užívat by si jej měl jen on. Argumentoval slovy, že on ženy zabezpečuje finančně, dává jim střechu nad hlavou a kupuje jim oblečení, což se samozřejmě nesetkalo s velkým pochopením.

DJ Khaled se stal terčem obrovské kritiky, a i když se jeho názor na orální sex možná po třech letech změnil, už ze sebe nálepku z posledních dní tak brzy nesmyje. Na sociálních sítích se příspěvek s videem šířil bleskovou rychlostí a reagovaly na něj tisíce uživatelů Twitteru i Facebooku, přičemž zřejmě nejzajímavější reakce přišla od známého herce.


Dwayne Johnson je mimořádně vytížený herec, který patří mezi nejsympatičtější známé osobnosti, a tak ho napadlo zareagovat. Na video zareagoval se slovy, že se jako muž snaží zdokonalit a ovládnout každý výkon ve svém životě, čímž tedy narážel právě na orální sex.

Hned dodal, že se pravděpodobně svěřil internetu s informacemi, které měly zůstat v soukromí, a tak se z konverzace okamžitě odebral pryč. Za svůj elegantní, ale trefný příspěvek, si rychle vysloužil desítky tisíc pozitivních reakcí a v očích mnoha fanoušků určitě stoupl.

Domů
Sdílet
Diskuse