Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2018 21:52
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Som tučná? Jak vorvaň v objemovke. Čerstvý a zabehnutý vzťah majú množstvo rozdielov, na ktorých sa v slovenskom skeči dobre zasmeješ

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vo vzťahoch sa situácia mení z minúty na minútu.

Vzťahy vznikajú, zanikajú a neustále sa vyvíjajú. Nikdy si zrejme nemôžeš byť istý tým, že práve ten tvoj vydrží dlhé roky bez väčších problémov a hádok, ale po dlhšom spoločnom období vznikne rutina a stereotyp. Veľkej časti našej spoločnosti stereotyp vyhovuje. Majú radi svoj denný program, príchod domov z práce ku svojej priateľke či priateľovi a následné spoločne strávené chvíle, lenže každý vzťah sa do podobnej fázy nedostane.

Matej Zrebný s Lukášom Frlajsom si preto posvietili na rozdiely medzi čerstvým a zabehnutým vzťahom. Ak nechceš, aby si o tebe tvoja nová frajerka myslela, že si nechutný a hlúpy, zrejme budeš musieť v začiatkoch upraviť svoje správanie. Nie je to jednoduchá úloha, ale stojí to za pokus. Po zopár týždňoch či mesiacoch však prvotné očarenie postupne vyprchá a nasleduje fáza, z ktorej množstvo vzťahov nevyjde úspešne. Úprimnosť, sex či návšteva reštaurácie vyzerá v jednotlivých vzťahov úplne rozdielne.

Domů
Sdílet
Diskuse