Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2018 21:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Na každý den jiná žena. Takto vypadá Calinův perfektní týden

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Český člen Comebackgangu vydává skvělou novinku, kterou věnoval svým ženám.

Pokud by se mě někdo zeptal na jednoho interpreta, který mi hudebně k srdci za poslední rok přirostl nejvíce, tak bych ani na vteřinu neváhal a odpověděl, že určitě Calin. Už na první poslech ne zcela obyčejný raper má vše, co se v současnosti od člověka v jeho pozici vyžaduje, a kromě jedinečného projevu máme na mysli i kvalitní vizuál a také kreativitu. Ano, i tyto faktory jsou v dnešní době nutností.

Český člen Comebackgangu snad v dohledné době oznámí i celistvý projekt, avšak ještě předtím tu máme nový videosingl. Ten dostává název Perfect Week a Calin v něm vypráví o tom, jak vypadá jeho ideální týden. Už z nadpisu víš, že je tento track věnován jeho ženám. O doprovodnou hudební produkci se postaral Yusei, mix a master doplnil dvorní D. Kop a videoklip Radim Zbořil.

Calin dlouhodobě ignoruje hranici mezi rapem a zpěvem, takže bychom ho neradi škatulkovali. Nic to však nemění na skutečnosti, že i mnoho aktuálních úspěšných kolegů by si mohlo brát z jeho tvorby inspiraci a my budeme zvědaví, co všechno si pro nás ještě připraví. Teď už ale samotná novinka. 

Domů
Sdílet
Diskuse