Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. května 2018 21:49
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Peter Jackson se možná vrátí k Pánu prstenů. Amazon shání režiséry a tvůrce ke svému miliardovému seriálu ze Středozemě

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nás by to určitě potěšilo.

Loni koupil Amazon práva k seriálu z prostředí Středozemě, který by se podle všeho měl opírat i o události z Pána prstenů. Při koupi přitom jen tak tak nabídl více než Netflix, čímž si zajistil práva pro sebe. Má to však jeden háček. Natáčení musí začít do dvou let od koupě, přičemž samotný Amazon v té době ani netušil, o čem seriál vlastně bude.

Jisté je jen to, že bude velkolepý. Každá série by měla Amazon vyjít na 100–150 milionů dolarů, přičemž jen samotná práva vyšla na čtvrt miliardy dolarů. Amazon tedy plánuje jen do první série vrazit více než miliardu. A to ještě ani netuší, kdo ho natočí, napíše a podobně.

Momentálně aktivně hledají showrunnera, scénáristů a producenty, přičemž Peter Jackson by měl být jedním z finálních lidí na seznamu. Šušká se o tom, že zájem má, ale jaká je skutečně pravda, to nikdo netuší.


Domů
Sdílet
Diskuse