Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2018 11:26
Čas čtení 0:00
Adam Lukáč

Tesla v nadupaném videu ukazuje Roadster druhé generace s neuvěřitelným zrychlením z 0 na 100 za 1,9 sekundy a tajemné auto pod plachtou

TECH
Uložit Uložené

Stylově zpracované video nadchne snad každého. Tesla si pro tebe připravila to nejlepší, co momentálně má.

Tesla se pochlubila skutečně vydařeným videem, ve kterém ukazuje své portfolio na rok 2018. Podle portálu electrec Tesla nepoužívá tradiční komerční reklamy v televizích, ale čas od času tým kameramanů natočí nějaké video na jejich YouTube kanál. Podle toho, co jsme viděli, je zmíněné video jedno z nejlepších.

Hned na začátku videa ukázali záhadné auto pod plachtou. Očekávat tedy můžeme novinku, ale nevíme, zda půjde o Model Y nebo zcela nové SUV či něco jiného. Model 3 je vidět v matné černé, jak jezdí po prázdné budově mezi sloupy.

Tesla v nadupaném videu ukazuje Roadster druhé generace s neuvěřitelným zrychlením z 0 na 100 za 1,9 sekundy a tajemné auto pod plachtou
Zdroj: YouTube

Samozřejmě, Tesla se nevěnuje pouze autům a pochlubila se i pokročilými solárními panely. Kromě toho nechybí záběry na zaměstnance a také na pracující roboty. Ve videu jsme spatřili i jednoduchý kokpit druhé generace Tesla Roadster a také dechberoucí zrychlení. Roadster 2 totiž dokáže dosáhnout 100 km/h za 1,9 sekundy. V posledních záběrech můžete vidět překvapené tváře lidí a jejich reakce na neskutečný odpich elektromobilu. No co, vydržel bys podobné zrychlení aniž by ti bylo nevolno?

Domů
Sdílet
Diskuse