Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2018 1:13
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Za 1 000 dolarů můžeš dostat zlatá kuřecí křidélka. Casey Neistat ve vlogu představil neobvyklý trend

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Oplatí se za tisíc dolarů padesát křidýlek?

Svět je dnes plný všemožných výstřelků a výjimkou není ani obyčejné jídlo. Aby dnes podnik prorazil, musí na trh přinést něco originálního, díky čemuž zaujme potenciální zákazníky a zničí konkurenci. I v Praze je takový boj pro podniky nelehký, ale představ si rozlehlý New York.

Restauraci Ainsworth na Manhattanu se však něco takového podařilo. Ke své běžné nabídce oblíbených kuřecích křidélek totiž přidali produkt, který mezi ostatními výrazně vyčnívá, a to i po cenové stránce. Za rovných 1 000 dolarů můžeš totiž získat 50 křidélek, která jsou obalená ve zlatě.

Zlatá křidélka jsou v restauraci stále populárnější a vzhledem k tomu, že se tam v jeho nejnovějším vlogu vydal i Casey Neistat, do pár dní z nich bude celosvětový fenomén. Ve videu šéfkuchařka dokonce vysvětlí, jak je možné, že se ze zlata člověk neotráví, přičemž se zúčastnil i expert. Troufl by sis zlatá křidélka ochutnat, nebo bys raději zůstal u klasických dobrot?

Domů
Sdílet
Diskuse