Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2018 12:58
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Lepší než Infinity War! Nadšené první ohlasy k pokračování Deadpoola chválí akci, skvělý humor i obsazení

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Měli jste obavy? Podle zahraničních kritiků zbytečně.

Dvojka Deadpoola je pořádně očekávaným filmem. Jednotka nastavila laťku vysoko, takže se předpokládá, že drsný hláškující antihrdina v pokračování ostudu neudělá. Reklamní kampaň je (stejně jako minule) bezchybná a materiál také vypadá skvěle. Ale to samozřejmě ještě nemusí znamenat, že dostaneme výborný film.

Konec konců, několik týdnů zpátky kolovaly fámy o tom, že snímek rozhodně kvalitou neoplývá. Trochu světla by nám však do celé věci mohly vnést reakce zahraničních diváků a kritiků. Ti totiž už Deadpoola 2 viděli. Jaký je tedy jejich ortel?

Lepší než Infinity War! Nadšené první ohlasy k pokračování Deadpoola chválí akci, skvělý humor i obsazení
Zdroj: 20th Century Fox

„Deadpool 2 je perfektní sequel,“ vyjádřil se Sean O'Connell. „Zdvojnásobila vše, co fanoušci milovali na jednotce, zároveň také napravila několik chyb.“ Dodal, že humor je parádní a sál se doslova otřásal smíchem. Pochválil také akci. Ta je údajně výborná.

„Jsem rád, že mohu říci, že Deadpool 2 je skvělá zábava. Smál jsem se od začátku do konce,“ napsal Steven Weintraub.Potitulková scéna je úžasná. Výborný casting. Vyhýbejte se spoilerům.“

Alex Abads se s tím příliš nepáral a prohlásil: Deadpool 2 je lepší než Infinity War. Anton Volkov prozradil, že si dvojku užil možná ještě víc než jednotku.

Matt Singer zase vyjádřil své dojmy takto: „Nejsem sice fanoušek prvního Deadpoola, ale dvojka se mi líbila víc. Začíná trochu pomaleji, ale všechny scény s X-Force a Cablem (a Peterem!) fungují až překvapivě dobře.“

„Deadpool2 je bezpochyby nejnásilnější studiový film od Kill Bill 1,“ napsal Nigel M. Smith. Je také zábavnější než jednotka a upřímně mě navnadil na sequel. Patří se dodat, že někteří kritici velmi chválí potitulkovou scénu, takže se vyplatí v sále vydržet až do konce.

Lepší než Infinity War! Nadšené první ohlasy k pokračování Deadpoola chválí akci, skvělý humor i obsazení
Zdroj: 20th Century Fox

 

Obavy tedy byly, zdá se, zbytečné. Deadpool 2 by mělo být důstojným pokračováním se vším, co k tomu patří. Těšíme se, až si film konečně vychutnáme na vlastní oči. Do českých kin dorazí 17. května 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse