Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2018 21:48
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Ženy nechápou, kdo vymyslel džíny roztrhané přímo na zadku

MÓDA
Uložit Uložené

Po džínách skládajících se jen ze šňůrek přichází možná o něco nebezpečnější model.

Neuběhl téměř ani týden od momentu, kdy se celý svět na chviličku zamýšlel nad bizarními džínami, které sestávaly jen z několika šňůrek a samotnou látku zřejmě zapomněly ve fabrice. Značka Pretty Little Thing však při navrhování (navzdory mnoha negativním reakcím na neobvyklý kousek oblečení od konkurenční Fashion Nova) posunula fantazii při navrhování své kolekce zajímavým směrem.

Začala prodávat zdánlivě obyčejné džíny. Při pohledu zepředu bys nezpozoroval nic neobvyklého, jenže po otočení bys objevil velké natržené díry. Nejde o žádnou výrobní vadu, protože značka Pretty Little Thing je na svůj výtvor patřičně hrdá. Popis džín poukazuje na to, že občas je třeba na veřejnosti ukázat trošku více své pokožky, a tak si její návrháři očividně pomysleli, že obnažit ženský zadek bude nejlepším řešením.


Reakce lidí na sociálních sítích nebyly vůbec překvapující. Na Twitteru si džín všimly stovky uživatelů, přičemž ženy nedokázaly pochopit, jak vůbec podobný design mohl někoho napadnout. Už i bez džín s velkými dírami na zadku čelí ženy často těžkým situacím, ve kterých se muži bez dovolení dotknou jejich těl.

Obnažený zadek v džínách by byl v mnoha ohledech ještě horší, přičemž ženy nepoukazovaly pouze na potenciální sexuální obtěžování, ale i na chybějící komfort. Při každém postavení ze židle by se látka pravděpodobně stále více natrhla, a tak by tvé stylové rifle naráz odhalovaly mnohem více, než jsi původně zamýšlela.


Domů
Sdílet
Diskuse