Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2018 10:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus vyprodal pražské Fórum Karlín ve velkém stylu! (Backstage)

HUDBA
Uložit Uložené

Nechyběli hosté jako Separ, Majk Spirit nebo Ego a speciálně navržené pódium jako obrovská atrakce.

Ještě minulý víkend jsme byli v Praze svědky Rytmusova obrovského koncertu ve Fóru Karlín, které je velkým milníkem pro každého hudebníka v Československu. Člen Kontrafaktu se už dříve rozhodl, že raději odehraje pár velkých vystoupení ročně, než aby měl plnit menší kluby každý víkend.

S ohledem na jeho dlouhodobé postavení na scéně je tato strategie pochopitelná a zatím se mu zároveň daří stále posouvat vpřed. Není to tak dávno, co Rytmus vystupoval se symfonickým orchestrem a nyní tu máme skoro americkou show v jednom z nejlepších koncertních sálů v stověžaté. Obrovské pódium, množství hostů a živá kapela ve spojení s repertoárem sestaveným z těch nejlepších slovenských rapových alb se postaraly o nezapomenutelný zážitek.

My jsme samozřejmě nemohli chybět a už tradičně jsme se vybavili kamerou a moderátorkou Andreou. Výsledkem je pokračování série Refresher Backstage, v rámci níž vás bereme na místa, kam se za normálních okolností fanoušek nedostane.

Domů
Sdílet
Diskuse