Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2018 13:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mladík utratil svoji studentskou půjčku za billboardy, aby ho Kanye West zaměstnal. Harry odvážného plánu nelituje

HUDBA
Uložit Uložené

Harry Dry si vzal slova z nedávného tweetu Kanyeho Westa k srdci.

Raper Kanye West zažívá v posledních týdnech těžké chvíle. Opustily ho tisíce fanoušků po kontroverzních vyjádřeních o otroctví a lidé se mu vysmáli i za pár kousků, které by měla obsahovat nejnovější kolekce Yeezy oblečení. Přesto existuje minimálně jeden člověk ochoten zaplatit tisíce dolarů za to, aby si ho Kanye byť jen všiml.

Všechno to začalo nedávno, když Kanye reagoval na situaci ve světě hudby i módy na Twitteru. V jednom vzkazu se fanoušků zeptal, co by udělali, kdyby neměli strach z případných následků selhání. Harry Dry si vzal tato slova k srdci, vzal své ušetřené peníze i studentskou půjčku a vymyslel kampaň svého života. Už na třech místech na světě si zaplatil billboardy.

Na nich není žádná grafika, jen pár jednoduchých slov. „Hire Me Kanye West I've Got Ideas“ a telefonní číslo. Harry pomocí billboardu žádá rapera, aby mu dal šanci a zaměstnal ho. Sám neví, na čem by chtěl pracovat, ale sám sebe vnímá jako mladého Kanyeho čekajícího na rekordní nahrávací smlouvu. Založil i stránku Phone Me Kanye West, kde najdeš kontaktní informace, aby raper věděl, kam je třeba zavolat. 

Domů
Sdílet
Diskuse