Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2018 16:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Je Yzomandiasovo album Sbohem Roxano lepší než Zhora vypadá všechno líp? (Recenze)

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Náš redaktor Matěj se detailně podíval na novinku jednoho z nejlepších českých interpretů. Dokázal Yzomandias naplnit velká očekávání?

Před pár týdny spatřilo světlo světa další album z dílny Milion+, který je jedním z nejaktivnějších českých labelů. Tentokrát se o slovo přihlásil Yzomandias prožívající snad nejlepší období své kariéry. Daří se mu vydávat úspěšné singly i spolupráce a zároveň plnit kluby napříč Československem. Podstatné však je, že kromě toho stihl v posledních měsících vytvořit další album.

Po méně než roce od vydání Zhora vypadá všechno líp přichází Sbohem Roxano a očekávání fanoušků oproti minulému roku ještě stoupla. No a protože jsou neodmyslitelnou součástí Refresheru i recenze, rozhodli jsme se na Yzomandiasův nejnovější projekt podívat blíže.

Matěje už určitě znáš například z recenze na Marpa nebo Tekashiho, takže ho není třeba blíže představovat. Postrach tvého oblíbeného interpreta si opatřil nové křeslo, ze kterého se podíval na to, zda český Logic naplnil to, co se od interpreta jeho kvalit očekává. Dost bylo slov, pohodlně se usaď a vychutnej si detailnější pohled na každou skladbu z alba. Kolik bodů z 10 dáváš Sbohem Roxano ty?

Domů
Sdílet
Diskuse