Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2018 17:41
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

V Mlékojedech u Prahy vystoupí Supercrooo, Marat i White Russian. Hypno 808 chystá nadupané koncerty i doprovodný program

REFRESHER
Uložit Uložené

Už 16. 6. se mohou všichni fanoušci Hypna těšit na třetí pokračování známého festivalu.

V Česku má svůj vlastní festival už snad každý větší a dlouhodobě fungující label. Výjimkou nejsou ani kluci z Hypna, kteří tento rok chystají již třetí ročník svého festivalu. Už víme, že se bude konat 16. 6. v Mlékojedy nedaleko Prahy a chybět na něm nebudou všichni členové a také pár hostů.
 
Těšit se můžeš na vystoupení Supercrooo, White Russiana, Marata, Hypno 808 DJs a malým překvapením je Gezin, producent z 808 Mafia, autor toho slavného zvuku sirén, které máš možnost slyšet v mnoha úspěšných skladbách napříč celým světem.
 
Kromě hudebních vystoupení čeká návštěvníky doprovodný program, kde nebude chybět pole dance battle, graffiti jam, pilotování dronů i producentský workshop. Více informací a aktualit se dozvíš na facebookové události a do pozornosti dáváme také předprodej vstupenek.
 
V Mlékojedech u Prahy vystoupí Supercrooo, Marat i White Russian. Hypno 808 chystá nadupané koncerty i doprovodný program
Domů
Sdílet
Diskuse