Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2018 14:40
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

První série návratu do Středozemě od Amazonu se bude nejspíš zabývat mládím Aragorna

FILMY A SERIÁLY AMAZON
Uložit Uložené

Ambiciozní seriálový projekt odkrývá první náznaky příběhu.

Už nějakou dobu je známo, že studio Amazon nám doručí nové seriálové dobrodružství ze Středozemě. Dosud však panovaly poměrně nejasné informace o tom, co vlastně bude předmětem děje. Dočkáme se nové adaptace Pána prstenů či nových příběhů ze Středozemě? Zdá se, že trochu světla do situace vnášejí nové informace.

První série návratu do Středozemě od Amazonu se bude nejspíš zabývat mládím Aragorna
Zdroj: New Line Cinema

Podle serveru TheOneRing.net by se měla první série zabývat životem mladého Aragorna. Toho v trilogii Petera Jacksona ztvárnil Viggo Mortensen. Web tvrdí, že má tuto informaci potvrzenou z více zdrojů.

Život Aragorna rozhodně patří k zajímavým kapitolám v Tolkienově díle. Obzvláště proto, že v samotném Pánu prstenů (ať už knižním nebo filmovém) jsme na jeho mládí dostali jen pár narážek. Obsáhleji se mu Tolkien věnoval v dodatcích, případně jiných dílech.

První série se tedy může důkladněji podívat na jeho dětství pod dohledem Elronda v Roklince, na zjištění, že mu v žilách koluje krev králů či jeho první setkání s Arwen a Gandalfem. Potenciál je rozhodně velký, uvidíme tedy, jak tvůrci tento příběh pojmou.

Domů
Sdílet
Diskuse