Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2018 19:23
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Internet se baví u vtipného biskupa z královské svatby. Prudké pohyby a bláznivé výrazy tváře pobavily nejvlivnější hosty

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Biskup Michael Curry se před svatebčany pořádně rozohnil.

Královská svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markle byla v mnoha ohledech mnohem modernější a zajímavější než obřad Williama a Kate. Na svatbu byly pozvány desítky známých osobností, ale o největší show se ani zdaleka nepostaral David Beckham či Elton John.

Před desítky hostů se s poutavým projevem postavil i americký biskup Michael Curry. Biskupa si na svůj obřad zavolali řečnit přímo Harry s Meghan, přičemž museli dopředu tušit, že Curry přesně ví, jak rozproudit krev v lidech. Ve svém projevu svatebčanům vyprávěl o síle lásky, která nám v dnešním světě tak často chybí.

Projev měl daleko od tradičně konzervativních výstupů a hosté se výborně zabavili. Biskup bláznivě gestikuloval, svá slova doplňoval květnatými výrazy obličeje. Svůj stanovený čas Curry téměř přesáhl, a tak projev zakončil spontánně se slovy, že už přece dvojici musíme oddat.

Kamery si v průběhu projevu všímaly i reakcí jednotlivých členů královské rodiny a hostů, které se lišily. Zatímco královna Alžběta II. v jednu chvíli vypadala, jako by litovala, že na svatbu přišla, William se pod ní šklebil a s chutí se smál i David Beckham.

Internet si pochutnal i na reakcích královské rodiny

Domů
Sdílet
Diskuse