Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2018 10:54
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Z obličeje Harryho bývalé přítelkyně se stal vtipný mem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Diváci si nemohli nevšimnout, jak se Harryho bývalá přítelkyně tvářila.

Královská svatba je již úspěšně za námi. Po celém světě se lidé rozdělovali na dvě skupiny, přičemž první si svatbu užívala a bavila se, zatímco druhá skupina ji ignorovala. Přesto byla celá ceremonie úžasná a vychutnávali si ji plnými doušky i přítomni hosté.

Už včera jsme zmínili, že na svatbu Harryho a Meghan přišly známé osobnosti jako Beckhamovi či Elton John, avšak mezi hosty seděla i slečna, která si obřad až tak neužívala. Chelsy Davy chodila s princem Harrym s přestávkami od roku 2004 do roku 2010, takže si oba užili množství společně stráveného času, a i když se rozešli, zůstávají dodnes kamarády.

I proto Chelsy přijala pozvání na Harryho svatbu, jenže záběry na její tvář mimořádně pobavily každého, kdo věděl, že Chelsy s princem v minulosti randila. Samotná stanice BBC Three zveřejnila na svém Twitteru krátké video, ve kterém výraz tváře sedící Chelsey mluví za všechno.




Domů
Sdílet
Diskuse