Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2018 20:41
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Andy Serkis natočil drsnější Knihu džunglí, která nás má vyděsit. Z Mauglího se stává legenda mezi zvířaty i lidmi

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mauglí od Warneru bude viditelně odlišnější než Kniha džunglí od Disney.

Debutový trailer pro Mauglího je tady! Ambiciózní projekt Andyho Serkise nás však svojí první ukázkou moc neokouzlil. Faktem je, že jsme stále nezapomněli na povedenou verzi od Disney, a tak nejsme připraveni zažít Mauglího příběh znovu.

Jak nám však Serkis sliboval, tak i zčásti plní. Jeho Mauglí bude drsnějším zpracováním legendárního příběhu, stále však půjde o PG-13, takže nečekejte žádnou krev či brutalitu. Trochu ale zamrzelo, že se od Disney verze prezentované záběry až tak neliší.

Jistě, bude to pro starší publikum, ale traileru se to tak docela nedaří prezentovat. Snad nás Serkis v kině kvalitou překvapí, ale už teď je jasné, že přítomnost poslední verze této snímku ublíží v mnoha směrech. Mauglímu však držíme palce.

„Je to určeno spíše těm starším divákům. Něco na styl ‚Opic‘. Myslím si, že je důležité strašit dětské publikum v bezpečné zóně, a tak je učit o životních problémech a překážkách. Všichni jsme se jako malí rádi báli,“ komentuje film Serkis.

Projekt po jistých změnách nakonec uvidíme pod jménem Mauglí (Mowgli) a nebudou chybět ani klasické postavy jako děsivý tygr Shere Khan (Benedict Cumberbatch), had Kaa (Cate Blanchett), vůdce smečky Akela (Peter Mullan), vlčice Nisha (Naomie Harris) či hyena Tabaqui (Tom Hollander). Premiéry se dočkáme 18. října 2018.

Andy Serkis natočil drsnější Knihu džunglí, která nás má vyděsit. Z Mauglího se stává legenda mezi zvířaty i lidmi
Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse