Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2018 19:11
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Absolutní legenda německého podzemí je tento pátek v Praze. DJ Hell ti ukáže, co je to opravdová elektronická hudba

REFRESHER
Uložit Uložené

Vidět jedno z nejvýznamnějších jmen světové scény? Už tento pátek máš možnost.

DJ Hell, vlastním jménem Helmut Josef Geier, je německá legenda elektronické hudby. Patří mezi úplně první DJs v Německu a je ovlivněn elektronickou hudbou 60. a 70. let. Ta podle něj neměla ještě žádné komerční ambice, a proto je nejryzejší.

Tento významný DJ hraje už od roku 1978 a v roce 1997 založil vlastní label International Deejay Gigolo. Hrál téměř všude, včetně módních přehlídek nejlepších návrhářů od Huga Bosse po Donatellu Versace. A nyní bude v Praze.

Akce proběhne ve skvělém prostoru klubu Abaton, který najdeš v Praze-Libni na adrese Na Košínce 8. Začínat bude ve 22 hodin a bude pokračovat do pozdních ranních hodin. Kromě DJ Hella vystoupí i DJ Lumiere, DJ Schwa, Fatty M a Raphael Kosmos.

O světla na Komiksu se postará Jan Poš a vizuální podobu celé akce doplní velkoformátové sochy Pavla Holečka, který pracuje jako návrhář pro Lego. Přijď na nekompromisní sound, už tento pátek! Lístky koupíš na GoOut.net

Komiks w/ DJ Hell

25. 5. 2018

Klub Abaton

Na Košínce 8, Praha 8

Facebook událost zde

Domů
Sdílet
Diskuse