Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2018 1:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Odteď si budeš moci na Instagramu skrýt příspěvky od lidí, kteří tě nezajímají, ale nechceš jim dát unfollow

TECH
Uložit Uložené

Nikdo se tedy nebude mít důvod urazit a tebe čeká život bez nudných, trapných a divných příspěvků, které tě i tak nikdy nezajímaly.

Ačkoliv drtivá většina z nás používá Instagram každý den a svůj profil si upravujeme podle vlastních preferencí, občas se dostaneme do situace, kdy je prostě správné dát někomu svůj follow. A to i přesto, že se zcela neshodujeme s obsahem, který daný člověk sdílí. Samozřejmě to nemusí být nutně pravidlem a určitě se najde mnoho uživatelů sledujících prostě jen lidi, kteří je stoprocentně zajímají.

Pro ty ostatní si snad nejoblíbenější sociální síť připravila novinku v podobě tlačítka Mute, díky čemuž se ti automaticky přestanou zobrazovat příspěvky a stories od konkrétních uživatelů. Otravné, trapné a otřepané fotky či videa zmizí z tvého dohledu a zároveň nemusíš hned klikat na unfollow, takže se na tebe tvůj nudný kolega v práci nebude dívat křivě.

O tom, že sis ho zablokoval, se totiž nedozví. Novinka by měla být dostupná postupně pro všechny uživatele v nejbližších dnech, resp. týdnech a ty nám dej klidně vědět, jaké příspěvky tě na Instagramu otravují nejvíce, ale zároveň si zcela nemůžeš dovolit unfollow.

Odteď si budeš moci na Instagramu skrýt příspěvky od lidí, kteří tě nezajímají, ale nechceš jim dát unfollow
Zdroj: ALICIA TATONE
Domů
Sdílet
Diskuse