Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2018 20:07
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vyzkoušej s Andreou nejlepší veganské restaurace v Praze

GASTRO
Uložit Uložené

Praha je gastronomickým rájem a my jsme v novém videu dokázali, že to platí i pro vegetariány a vegany.

Již několik let funguje i v Česku trend výrazně zdravějšího stravování, které se v mnoha případech týká i přesvědčení, že by lidé neměli jíst maso. Zda to je, či není správné, resp. etické, dnes řešit nebudeme. Spíše nás zajímalo, jaké mají vegetariáni a vegani možnosti stravování v takovém gastronomickém ráji, jakým je Praha.

Na základě vlastních zkušeností, žebříčků, rád nejbližších a hodnocení z internetu jsme sestavili seznam těch nejlepších veganských restauraci, které jsme následně společně s kamerou a moderátorkou Andreou navštívili. V našem videu se dozvíš, jaká místa jsme vybrali, a co se nám na nich líbilo, případně nelíbilo.

S čistým svědomím však můžeme konstatovat, že hlavní město je skoro rájem pro vegany a vegetariány, kteří mají možnost pochutnat si skutečně na čemkoliv v této alternativní verzi. Od sladkých donutů přes svíčkovou až po tradiční thajská jídla.

Domů
Sdílet
Diskuse