Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2018 11:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Žena prodala tašku z královské svatby za 630 tisíc korun. Její obsah přitom nijak neohromil

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Suvenýry z královské svatby se na internetu prodávají za vysoké sumy.

Královská svatba je již úspěšně za námi. Na internetu však doznívají reakce lidí, média odhalují poslední detaily, které mohly lidem při sledování živého přenosu ujít, a pokud se jmenuješ Claire Oliver, tak jsi na ní i kvalitně vydělala. Claire byla jedním z 1200 hostů, kteří dostali pozvánku na svatbu i přesto, že nebyli nijak zvlášť důležití pro královskou rodinu, ale angažovali se v různých sférách společnosti.

31letá žena pracuje jako personalistka ve městě Cambridge a pozvánku získala díky označení „komunitní šampionka“. Claire se snaží mladým lidem pomáhat se získáváním stáží a prvotních pracovních zkušeností prostřednictvím společnosti Troup Bywaters, což se očividně líbilo i Harrymu a Meghan.


Každý účastník svatby dostal po příchodu i speciální tašku plnou suvenýrů. Nešlo o žádné výjimečné předměty, ale přece jen měly svou pamětní hodnotu. Taška obsahovala pohlednici, láhev vody, obrovskou čokoládovou minci a nemohla chybět ani magnetka na ledničku.

Claire si uvědomovala, že jednotlivé předměty nijak nevyužije, a tak celou tašku zavěsila na eBay, kde zájem okamžitě vzrostl. Nakonec o tašku bojovalo až 84 uživatelů a prodala se za více než 21 400 liber, tedy zhruba 631 tisíc korun. Jediná účast na královské svatbě proto zanechala v paměti Claire úžasné vzpomínky, a ještě jí slušně naplnila kapsy.

Žena prodala tašku z královské svatby za 630 tisíc korun. Její obsah přitom nijak neohromil
Zdroj: eBay
Domů
Sdílet
Diskuse