Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. května 2018 11:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Romantický vztah, nebo nelítostný boj? Ilustrátor baví internet trefnými situacemi, kterým se nevyhne žádný pár

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pár z Izraele nedá na své společné chvíle dopustit.

Izraelec Yehuda Adi Devir se v průběhu necelých dvou let stal obrovským miláčkem internetu. Jen na začátku minulého roku pronikl díky svým příspěvkem na Instagramu do aplikací stovek tisíc lidí po celém světě a ani v současnosti nepolevuje. Yehuda zobrazuje sám sebe jako velkého muže, zatímco svou manželku jako útlejší ženu, která však svému fyzickému vzhledu a postavě nic nedluží.

Často umí svému muži znepříjemnit život tak, jak si to sama vymyslí, ale bezmocný není ani Yehuda. Ilustrátor zachycuje soužití se svou milovanou osobou a neomezuje se na romantické a bezchybné situace. Klidně umí nakreslit i momenty, ve kterých by se nejraději odstěhoval ze společné domácnosti co nejdále.

Občas musí bojovat s živou příšerou v podobě vlasů uvízlých v odtoku a jindy je třeba čelit výborným kulinářským schopnostem své manželky. Za svou popularitu vděčí zajímavému stylu kreslení, který mu během posledních tří či čtyř měsíců přinesl téměř 1 milion nových fanoušků, a tak ho momentálně sleduje více než 2,5 milionu uživatelů. Určitě se mezi ně přidej i ty.

Domů
Sdílet
Diskuse