Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2018 3:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Drake dissuje Kanyeho Westa a Pusha Tho a posílá jim fakturu na 100 tisíc dolarů za promo. Komu více pomáhají ghostwriteři?

HUDBA
Uložit Uložené

Začíná jeden z největších beefů historie rapu?

Pro každého fanouška současných i bývalých členů G.O.O.D Music začíná velmi příjemné období. Po včerejším vydání Pusha Tho alba DAYTONA se o slovo se sólovým projektem přihlásí i Kanye West a Kid Cudi. Tito dva zároveň avizovali i společnou desku, přičemž všechna tato alba vznikla v průběhu posledních měsíců ve Wyomingu.

Další sólo oznámil po loňském More Life i Drake a dočkat bychom se ho měli v následujících dnech, resp. týdnech. Ještě předtím však přichází první náznak pořádného proma v podobě freestyle reakce na pár řádků ze skladby Infrared, kde Pusha spojil Drizzyho s ghostwritingem. Pro rapera z Toronta je toto téma velmi citlivou záležitostí, a tak reaguje velmi rychle.

Pusha Tmu se chystá poslat fakturu a Kanyemu připomíná časy, kdy potřeboval pomoc při tvorbě on. Skladba je vlastně plnohodnotným dissem a my budeme zvědaví, zda bude i pokračování. Zatím si dej Duppy Freestyle a napiš nám, na čí straně jsi.

Aby toho nebylo málo, Drake zveřejnil na svém instagramovém účtu fakturu, kterou vystavil Kanye labelu za to, že jim udělal disstrackem promo. Nuže, toto snad bude ještě zajímavé.

Drake dissuje Kanyeho Westa a Pusha Tho a posílá jim fakturu na 100 tisíc dolarů za promo. Komu více pomáhají ghostwriteři?
Domů
Sdílet
Diskuse