Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2018 14:03
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Narodil se bez rukou? Loris Karius se stal po finále Ligy mistrů obětí vtipných reakcí internetu

SPORT
Uložit Uložené

Internet reagoval vtipnými reakcemi na průběh zápasu.

Finále Ligy mistrů přineslo po roku opět divadlo, jaké bys jinde nenašel. Fenomenálně se téměř až na vrchol propracovali hráči Liverpoolu, kteří byli ve finálovém zápase papírově slabším týmem, ale na favorita v podobě Realu Madrid vytáhli ze začátku všechny zbraně. Prvních 25 minut tlačili Španěly a moc nechybělo k tomu, aby se ujali vedení, jenže poté se zranil Salah a hra se diametrálně změnila.

Tempo hry začal kontrolovat Real Madrid, a nakonec vzal do rukou míč Loris Karius. Nejprve daroval Benzemovi elegantní gól kvůli tomu, že mu míč hodil přímo do nohy, aby pak neměl žádnou šanci chytit nůžky Garetha Balea.

Bale zaútočil po pár minutách znovu a po jeho střele Karius zazmatkoval tak, že pochoval všechny šance svého týmu na vyrovnání. Internet samozřejmě reagoval po svém, a tak se možná zasměješ, jak dokázali fanouškové zkritizovat německého brankáře nebo tomu, že Sergio Ramos zřejmě před zápasem přesedlal na kariéru MMA bojovníka.

 










 






Domů
Sdílet
Diskuse