Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2018 22:23
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nik Tendo a Calin prožívají ten samý příběh s tou samou ženou

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Očekávaná spolupráce je na světě. Tajemná žena z Instagramů obou interpretů je ve skutečnosti herečka a modelka Tereza Valtová.

Neděle bývají na novou československou rapovou hudbu velmi plodné a výjimkou není ani dnešek. O slovo se totiž přihlásil i Nik Tendo, který oznamuje vydání nového alba už na konci června pod labelem Milion+. Bude se jmenovat a zatím o něm mnoho informací nemáme, avšak autor má ještě poměrně hodně času.

Dočkali jsme se však vydání první plnohodnotné ukázky, která nese název Hvězdy. Jako host se představuje člen Comebackgangu Calin a nechybí ani velmi vkusný vizuál od Petra Simona. Ten vznikal několik dní v Hamburku a my snad nemáme co dodat. Snad už jen to, že tajemná žena, která se v posledních dnech objevovala na instagramech obou interpretů, je herečka a modelka Tereza Valtová.

O hudební produkci skladby se postaral Decky a ty si ji teď můžeš vychutnat v plné parádě.

Domů
Sdílet
Diskuse